Toy Joy Get Real Dildo Med Kugler 26 cm

269,00 kr.

Imponerende dildo fra ToyJoy med hele 26 cm! Er du klar til at gøre dine intime stunder mere intense?

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Hvem siger, størrelse ikke betyder noget?

Her er dildoen til ham eller hende, der elsker store dildoer. Med hele 26 cm i længde og 6.5 cm i diameter er dine behov dækket godt ind. Ud over sin imponerende størrelse har denne dildo også realistiske detaljer som tydelige vener, markeret penishoved og testikler.

Som en ekstra bonus har denne dildo også en sugekop i enden, som betyder, at du kan nyde den håndfrit. Du skal blot sætte den fast på en hård overflade og lade den give dig skøn nydelse!

Denne dildo kan bruges vaginalt og analt. Det betyder også, at den kan nydes af både mænd og kvinder. Brug den til intime sololege, eller når du og din partner vil pifte jeres sexliv op.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Realistiske detaljer.
 • Imponerende størrelse.
 • Sugekop – for en håndfri oplevelse.
 • Kan nydes vaginalt og analt.
 • Kan bruges af både mænd og kvinder.
 • Fremstillet i PVC-materiale.

Information

 • Mærke: Toy Joy
 • Farve: Lys
 • Total Længde: 25,5 cm
 • Diameter/ bredde: 6,5 cm
 • Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toy Joy Get Real Dildo Med Kugler 26 cm”