Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

ToyJoy Angel Trusse Vibrator Sort

319,00 kr.

Skøn trussevibrator med sort g-streng fra ToyJoy. Perfekt til hende, der elsker diskret nydelse på farten.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Diskret nydelse på farten

Angel trussevibrator er en ny og innovativ vibrator, som er skabt til at give en ekstraordinær og diskret nydelse. Vibratoren er specielt designet til at passe perfekt i dine trusser, så du kan have den på hele dagen i komfort og uden at tiltrække opmærksomhed.

Med dens kraftfulde motor og forskellige vibrationsindstillinger kan du justere intensiteten og finde den perfekte stimulation, der passer til dig. Vibratoren kan også styres trådløst med den medfølgende fjernbetjening, så det er nemt at tænde, slukke, skifte indstillinger og justere intensiteten efter behov.

Når du køber Angel trussevibrator, får du også en flot sort g-streng, der matcher vibratoren. Dette gør det til den perfekte gave til en særlig person i dit liv eller til din næste date med din partner.

Denne trussevibrator er lavet af kropssikkert og blødt silikone, og dens praktiske og frække design inkluderer 3 vibrationsfunktioner og 4 hastigheder. Den er perfekt til diskret parleg og til daglig brug. Få fat i Angel trussevibrator i dag og oplev en helt ny dimension af nydelse med dens fantastiske fordele.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og fræk trussevibrator.
  • Inkluderer matchende sort g-streng.
  • 3 vibrationsfunktioner og 4 hastigheder.
  • Lavet i kropssikkert og blød silikone.
  • Perfekt til diskret parleg.

Information

Mærke: ToyJoy
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 9 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Stænksikker
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Vibrator: 100% silikone
Trusse80% nylon og 20% elastan

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme