ToyJoy Get Real Mini Classic Vibrator

189,00 kr.

Tag din nydelse til nye højder med ToyJoy Get Real Mini Classic Vibrator.

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn fornøjelse med ToyJoy Get Real Mini Classic Vibrator

Oplev ultimativ intimitet med Get Real Mini Classic Vibrator fra ToyJoy. Denne kvalitetsvibrator byder på fantastiske evner og spændende oplevelser, der leverer ubegrænset intime fornøjelser. Med dens sexede og realistiske skaft fyldes du ubesværet med begærlig lyst, og dens mellemstore størrelse gør den ideel for begyndere.

ToyJoy Get Real Mini Classic Vibrator har en naturtro silhuet med realistiske detaljer, herunder pulserende årer, der føjer en ekstra dimension af nydelse til dine eventyr. De kraftfulde multispeed vibrationer kan let styres ved hjælp af den smarte twist-cap base, der giver dig fuld kontrol over stimuleringen. Den glatte silikoneoverflade føles silkeblød mod huden og forstærker den sensuelle oplevelse.

Med brug af blot 1 AA-batteri (ikke inkluderet) er Get Real Mini Classic Vibratoren altid klar til action. Den leveres i moderne og elegant emballage, der afspejler dens diskrete og stilfulde karakter. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, åbner denne vibrator døren til en verden af intense og skræddersyede fornøjelser. Opdag nydelsen ved et produkt, der kombinerer kvalitet, realisme og brugervenlighed på perfekt vis.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og lækkert design.
  • Ideel til begyndere og erfarne.
  • Naturtro detaljer på skaftet.
  • Silkeblød silikoneoverflade.
  • Kraftfulde multispeed vibrationer.
  • Perfekt til vaginal eller anal stimulation.
  • Bruger kun 1x AA-batteri. (ikke inkluderet)

Information

Mærke: ToyJoy
Farve: Sort, Pink eller lys hud
God til: Kvinde
Stimulation: Vaginal
Total længde: 16,1 cm
Indsættelig længde: 13,5 cm
Diameter: 3,8 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: 1x AA-batteri
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme