Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

ToyJoy Ravishing Rose Klitorisvibrator Rød

369,00 kr.

Smuk roseformet klitorisvibrator fra ToyJoy med 10 forskellige vibrationstilstande.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn stimulering til hende

Vil du gerne forkæle dig selv med dejlig stimulation? Så bør du prøve Ravishing Rose fra ToyJoy. Denne klitorisstimulator vil helt sikkert få dig til at svæve på den 7. himmel og forkæle dig med lækre vibrationer.

Den roseformede vibrator har 10 forskellige vibrationstilstande, så du får god mulighed for at finde det vibrationsmønster, som tilfredsstiller dig allermest. Brug vibratoren alene eller brug den som frækt forspil under samleje. Vibratoren er desuden også fremstillet i hudvenligt silikone, hvilket betyder, at den føles utrolig behagelig mod huden.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Smukt design.
  • Dejlig stimulering af klitoris.
  • 10 forskellige vibrationstilstande.
  • Fremstillet i hudvenligt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: ToyJoy
Farve: Rød
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 7,5 cm
Diameter: 5,6 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Stænksikker
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme