ToyJoy The Manhandler Dildo 38 cm

269,00 kr.

Gør dig klar til at realisere alle dine inderste ønsker med ToyJoy The Manhandler Dildo 38 cm – dit ultimative værktøj til grænseløs nydelse!

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

ToyJoy The Manhandler Dildo 38 cm – Den ultimative oplevelse indenfor sensuel nydelse!

Oplev sensationel tilfredsstillelse med ToyJoy The Manhandler Dildo på hele 38 cm! Dette ikoniske stykke sexlegetøj fra ToyJoy er skabt til at tilfredsstille dine dybeste ønsker og lade dig udforske nye højder af erotisk nydelse.

Med sin raffinerede udformning er The Manhandler Dildo en sand klassiker. Den naturligt årerige overflade på skaftet stimulerer dig med hver bevægelse, og det er nemt at holde fast om den karakteristiske politistav-lignende håndtag, der giver dig fuld kontrol over dine lystfyldte eventyr.

Vi forstår vigtigheden af din sundhed og velvære. Derfor er The Manhandler Dildo fremstillet af phthalatfrit og kropssikkert materiale, der giver dig tryghed og tillid til din intime leg. Du kan vælge mellem to forskellige varianter (lys hud eller sort), så det passer til din personlige smag og stemning.

Uanset om du er en erfaren udforsker eller blot begynder din rejse ind i sensuel intimitet, vil ToyJoy The Manhandler Dildo være din trofaste følgesvend. Forbered dig på at opleve uovertruffen tilfredsstillelse og opdag en verden af ekstase med dette fantastiske stykke sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og flot design.
  • Imponerende længde.
  • Nemt og praktisk greb.
  • Lavet i ftalatfrit og kropssikkert materiale.
  • Kommer i 2 forskellige farver – lys hud og sort.
  • Perfekt til anal eller vaginal stimulation.

Information

Mærke: ToyJoy
Farve: Sort eller lys hud
God til: Kvinde
Stimulation: Vaginal
Total længde: 38 cm
Indsættelig længde: 25 cm
Diameter: 4,2 cm
Materiale: PVC-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme