Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics Silikone Kegelsæt

399,00 kr.

Skønt kegelsæt til hende i en pastelrosafarve fra CalExotics.

Kun 4 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Styrk din bækken 

Nu kan du styre og genoplive dine kærlighedsmuskler med dette fantastiske silikone kegelsæt fra CalExotics. Det brugervenlige sæt indeholder tre konturerede og vægtede motionister til gradvid styrkelse og øget seksuel tilfredshed.

Sættet kommer i en pastelrosa farve, og så er de ergonomisk designet til at stramme og tone kegel-musklerne. Det unikke og intime træningssæt er lavet af et silkeblødt, ftalatfrit og premium silikone. Sættet har tre forskellige træningsstørrelser, som du passende kan vælge mellem for at opnå den ønskede effekt, du efterstræber.

Start med at indsætte den største og letteste vægt. Derfra kan du gradvist gå videre til den tungeste og mindste kugle. Du kan træne din bækkenbund hvor og hvornår, du har lyst. Derudover er træningen anbefalet af sexologer, gynækologer og jordmødre.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Træn og genopliv dine kærlighedsmuskler.
  • Sød og charmerende pastelfarve.
  • Brugervenligt ergonomisk sæt med 3 størrelser.
  • Silkeblød, ftalatfri og kvalitetssilikone.
  • Øger seksuel tilfredsstillelse.
  • God efter fødsel – anbefales af jordmødre til genoptræning.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: CalExotics
Farve: Pastelrosa
God til: Kvinde
Størrelse: Lille: 5 x 3,25 cm

Mellem: 8,25 x 3,25 cm

Stor: 9,5 x 3,75 cm

Materiale: 100% ftalatfri silikone