We-Vibe Bloom Vibrerende Bækkenbundstræner

889,00 kr.

Få en stærkere bækkenbund og kraftigere orgasmer med We-Vibe Bloom.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør din træning sjovere!

Vil du gerne træne din bækkenbund? Så kan vi godt anbefale Bloom Vibrerende Bækkenbundstræner. Denne kærlighedskugle vil stimulere dit indre, samtidig med at du får mulighed for at træne din bækkenbund.

Bloom har 10 forskellige vibrationsprogrammer med alt fra blid massage til dyb og tilfredsstillende rumlen. Du får derfor et alsidigt legetøj, der både stimulerer og træner dit underliv.

Du skal blot indføre legetøjet i vagina med en lille smule glidecreme for den mest behagelige oplevelse. Derefter går du i gang med dine knibeøvelser, som har en lang række fordele for dit underliv. Træning af bækkenbund kan styrke din muskulatur, øge din sexlyst og gøre dig mere sensitiv. Du får altså et sundere underliv og bedre orgasmer! Desuden anbefales træningen af sexologer, gynækologer og jordmødre.

Der skiftes nemt mellem programmerne via den gratis We-Connect app, der også gemmer dine fremskridt og fungerer som din personlige træner. Her kan I også skræddersy jeres egne favorit programmer eller fjernstyre bækkenbundstræneren, uanset om I er sammen eller befinder jer på hver sin side af jordkloden.

Bloom kommer med 3 udskiftelige vægte, så du kan starte forsigtigt ud, og langsomt arbejde dig op i takt med at din muskulatur i bækkenbunden øges. Vælg mellem 10 g, 30 g og 45 g vægte. Bloom er også vandtæt, hvilket betyder, at du kan tage legetøjet med dig under bruseren eller nyde det i badekarret. Bloom er genopladelig og oplades med det medfølgende USB-ladekabel på ca. 90 minutter og giver dig derefter ca. 90 minutters brugstid.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • Styrk muskulaturen i underlivet.
  • Giver en øget sexlyst.
  • 10 forskellige vibrationstilstande.
  • Kan bruges med den gratis We-Vibe-Connect ™ -app.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Giver dig besked, når batteriet skal oplades.
  • Fremstillet i hudvenligt og behageligt silikone.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: We-Vibe
Farve: Orange
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Længde: 14,4 cm
Diameter: 3,3 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme