Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

We-Vibe Tango X Bulletvibrator Rød

669,00 kr.

Superlækker og praktisk bullet vibrator fra det luksuriøse mærke We-Vibe.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intens stimulering til hende!

Elsker du at stimulere klitoris? Så bør du prøve Tango X Bullet Vibrator fra We-Vibe. Denne vidunderlige fornøjelseskammerat rammer din klitoris helt fantastisk og giver dig skøn stimulering, som du får lyst til at opleve igen og igen.

Glæd dig til at opleve dens 8 intensitetsniveauer og 7 forskellige vibrationsmønstre, der giver dig rig mulighed for at finde lige præcis det mønster, der får dig til at komme som aldrig før. Denne vibrator har også en hvisketilstand, så du med god samvittighed kan nyde den under dynen uden at blive forstyrret.

Hvis du ikke kan få nok af Tango x Bullet Vibrator kan du også tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da vibratoren er vandtæt. Du kan også tage den med dig på din næste ferie, da den kommer men en rejselås, der sikrer, at den ikke tænder i utide. Du har derfor altid dejlig nydelse til rådighed – uanset hvor du befinder dig.

Tango X Bullet Vibrator er genopladelig og giver dig 120 minutters legetid på en hel opladning. Du får derfor rigelig tid til at nyde skønne vibrationer, når du har opladt denne fornøjelseskammerat.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilrent og luksuriøst design.
  • Flot og eksklusiv rød farve.
  • Stimulerer kvindens klitoris.
  • 8 intensitetsniveauer og 7 vibrationsmønstre.
  • Hvisketilstand – så du ikke bliver opdaget under legen.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Inkl. opbevaringspose.
  • Vandtæt.
  • Rejselås.

Information

Mærke: We-Vibe
Farve: Rød
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 10 cm
Diameter: 2,3 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme