Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Natural Thrusting Dildo med Vibrator

769,00 kr.

Realistisk dildo med vibrations- og stødfunktion fra You2Toys.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Stødende fornøjelse! 

Vil du gerne have en realistisk dildo, der kan lidt mere end andre dildoer? Så bør du prøve Natural Thrusting Dildo fra You2Toys. Dildoen vil forkæle dig som aldrig før og gøre dine intime stunder endnu bedre!

Dildoen kommer med en stærk sugekop, som gør det muligt for dig at fastgøre den på enhver glat overflade. På den måde kan du nyde håndfri nydelse og give dig selv eller din partner det frækkeste show!

Glæd dig til at mærke 7 forskellige vibrationsmodi og 5 stødmodi, som du nemt kan styre separat med den trådløse fjernbetjning. Du kan naturligvis også overlade kontrollen til din partner og lade ham styre din nydelse. Dildoen har også en hukommelsesfunktion, der husker den sidst valgte modi. Så kan du nemt fortsætte, hvor du slap!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og lækkert design.
  • 7 vibrationsmodi og 5 stødmodi.
  • Med smart hukommelsesfunktion.
  • Lavet af blødt silikone materiale.
  • Stærk sugefod – til håndfri nydelse.

Information

Mærke: You2Toys
Farve: Lys
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 21 – 24 cm
Diameter: 3 – 4 cm
Materiale: Silikone og PU

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme