You2Toys Pussy to Go Klassisk Pocket Pussy Rød

169,00 kr.

Skøn masturbator til ham med et stimulerende indre. Er du klar til at opleve intense og vidunderlige orgasmer?

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En fræk masturbator til ham! 

Hvis du har leget med tanken om at eje en masturbator, eller bare har lyst til at udskifte den gamle, så kan vi varmt anbefale, at du prøver denne Pussy to Go fra You2Toys. Lad denne masturbator massere din penis med sit realistiske materiale.

Pussy to Go Klassisk Masturbator har et skønt indre med nopper og riller, som føles ubeskrivelig godt mod din penis. Diameteren kan også justeres ud fra dine behov. Du skal blot trykke med hånden, når du bruger masturbatoren. Overskydende luft kan let slippe ud gennem åbningen i enden.

Du kan nemt rengøre denne masturbator efter brug. Du skal blot fjerne sleevet og vaske det med vand og sæbe. Hætten beskytter også denne masturbator mod støv og snavs, og det specielle ved hætten er, at den har en stang i midten, som på den ene side sikrer, at indersiden af masturbatoren ikke klistrer, og på den anden side også kan bruges som en praktisk tørrestation.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og behageligt materiale.
  • Har et skønt indre med nopper og riller.
  • Justerbar diameter.
  • Nem at rengøre.
  • Fremstillet i PVC, TPE og ABS.

Information

  • Mærke: You2Toys
  • Farve: Rød
  • Længde: 16,5 cm
  • Diameter: 1,8 cm
  • Materiale: PVC,TPE,ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys Pussy to Go Klassisk Pocket Pussy Rød”