You2Toys Remote Controlled Vibrating Strap-On Sæt

699,00 kr.

Perfekt til lesbisk stødfornøjelse og pegging til ham! Fræk strap-on til lækre fornøjelser i soveværelset.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den bedste måde at udforske hinanden!

Strap-on med aftagelig vibrator RC Vibrating Strap-On fra You2Toys. Den justerbare strap-on holder vibratoren med sin sugekop i en ring sikkert på plads. Vibratoren er udstyret med stimulerende riller og kan let udskiftes med enhver anden vibrator/dildo med en sugekop.

De 7 vibrationsmodi kan bekvemt styres fra blid til voldelig med den trådløse fjernbetjening (rækkevidde 8 meter). Selv ved ekstra våde spil, fordi vibratoren er vandtæt. Genopladeligt – USB-kabel inkluderet. Inkl. Batteri (CR2032) til fjernbetjeningen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Justerbar strap-on.
  • 7 forskellige vibrationstilstande.
  • Vandtæt vibrator.
  • Genopladelig. Fjernbetjening (med batteri).

Detaljer

Vibrator: total længde: 24 cm
Indsættelse længde: 22,5 cm
Diameter: 3,8 cm til 5,1 cm.
Vægt: 373 g.
Hofteomkreds maks: 167 cm
Benomkreds maks: 95 cm.
Materiale: PP, POM, SBR, polyester, silikone, PU, ​​metal.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme