You2Toys Anal Douche

110,00 kr.

Transparent anal douche intim sprøjte til når du gerne vil føle dig ekstra ren og lækker. Intimhygiejne og nydelse på en og samme tid!

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

For en mere renlig oplevelse 

Hvis du går op i intimhygiejne, så kan vi klart anbefale denne anal douche fra You2Toys. Denne anal douche sørger både for at holde dig ren, men også for at holde legen ekstra fræk med sit kinky udseende.

Denne transparente intimsprøjte kommer med 2 forskellige sprøjtehoveder. Det korte hoved har 2 huller, hvor det lange hoved har 4 huller. Sprøjten har en kapacitet på 100 ml, og kan derfor gøre det nemt for dig at holde dig ren.

Brug denne anal douche, når du f.eks. gerne vil være ren under anal sex. Med denne sprøjte skal din leg nok være mere renlig for både dig og din partner.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • For et mere renligt resultat.
  • Kinky og transparent intimsprøjte.
  • Kan bruges af mænd og kvinder.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Transparent
God til: Begge
Sprøjtehoved diameter: 0,9-1,2 cm
Sprøjtens længde: 20 cm
Indførelseslængde: Kan føres hhv. 5 eller 9 cm op
Sprøjtekapacitet: 100 ml
Materiale: Silikone, ABS