Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Yoy2Toys Twins To Go – Pussy and Ass

349,00 kr.

Dejlig masturbator til ham med 2 åbninger. Vælg mellem anus eller vagina alt efter dit humør. Det har aldrig været sjovere at eje en masturbator.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til ham, der vil have det hele

Her får du en skøn lystduo, der gør dine onanisessioner endnu bedre. Du får her en skøn masturbator i en blå dåse, der gemmer på en skøn hemmelighed indeni. Vælg mellem en lækker vagina eller stram anusåbning ved at skifte mellem hvilken ende, der skal vende udad.

Begge huller har pirrende riller og nopper indvendigt, der gør din stimulation endnu bedre! Derudover er den fremstillet i et silikonelignende og hudvenligt softmateriale, der gør din oplevelse endnu mere behagelig.

Denne masturbator er nem at rengøre. Du skal blot tage den ud af dåsen og følge nedenstående vejledning.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Vælg mellem 2 frække åbninger.
  • Skønt indre med riller og nopper.
  • Fremstillet i silikonelignende og hudvenligt materiale.
  • Supernem at rengøre efter brug.

Information

  • Mærke: You2Toys
  • Farve: Lys Hud
  • Længde: 23 cm
  • Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme