Zado Læder Trusser med 2 Dildoer

949,00 kr.

Pift din garderobe op med Zado Læder Trusser med 2 Dildoer – den frækkeste dildotrusse til hende!

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den frækkeste trusse til hende – Zado Læder Trusser med 2 Dildoer

Med denne frække læder trusse fra Zado får du mulighed for at forvandle din garderobe til noget helt exceptionelt. Uanset om du sidder derhjemme, eller om du tager denne trusse på ude blandt andre, kan du være sikker på, at dine seksuelle eventyr når nye højder.

Trussen er udstyret med to dildoer til både vaginal og anal stimulation. Begge dildoer har realistiske detaljer såsom tydelige vener og et markeret penishoved, hvilket tilføjer en mere autentisk stimulation til din leg. Dildoen til vaginal indførelse har en længde på 15 cm og en diameter på 4 cm, mens anal dildoen har en længde på 12 cm og den diameter på 3 cm. Dildoerne er desuden også aftagelige.

Bemærk, at trussen er lavet i læder (okse, garvet kromfri), mens dildoerne er i latex, som er fremstillet ved hjælp af naturgummilatex, der kan forårsage allergi.

Fantastiske Fordele: 

  • Sexet og lækkert design.
  • Perfekt til vaginal og anal stimulation.
  • Latexdildoer med realistiske detaljer.
  • Aftagelige dildoer.
  • Perfekt til fræk leg alene eller sammen med en partner.

Information

Mærke: Zado
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal og anal
Vaginal dildo: Længde: 15 cm
Diameter: 4 cm
Anal dildo: Længde: 12 cm
Diameter: 3 cm
Materiale: Splittet læder (okse, garvet komfri), polyurethan og latex. 

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme