Bliv tester/anmelder for Private Play

Kunne du have lyst til at teste vores produkter? Er du en haj til at skrive om det også? Så høre vi meget gerne fra dig.

Vi søger løbende dygtige personer der har lyst til prøve vores produkter af og skrive anmeldelser her af. Processen er egentlig ret så simpel. Du får tilsendt en række produkter som f.eks. en rabbitvibrator eller lingeri, som du tester af og gør dig nogen tanker om. Så sender vi dig et skema som du udfylder. Som betaling får du selvfølgelig produkterne. Vi har også en række affiliate programmer kørende hvis du ovenkøbet og vil prøve at sælge varerne via din egen hjemmeside eller på de sociale medier. Så der er massevis af muligheder for at blive en del af teamet hos Private Play, du skal bare række ud til os hurtigst muligt.

Kontakt Private Play

Skriv til os på kundeservice@privateplay.dk og lad os starte en dialog om hvad vi og du kan tilbyde i et evn. samarbejde.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kærlig hilsen alle os hos Private Play.

Private Play sexlegetoej webshop

Test / anmeld fx disse produkter

Her ser du en række produkter du for ekempel kan anmelde. Finder du ikke noget her så se og vores TOP 10 Lingeri, TOP 10 Sexlegetøj, eller TOP til kvinder – Måske du finder noget her mellem vores bestseller produkter?

Det siger kunderne om Private Play