Få øget sexlyst med disse 10 tips

Få-øget-sexlyst-med-disse-10-tips

En øget sexlyst kommer ikke ad sig selv og det kræver oftest også en ”holdindsats”, altså at begge parter deltager i de fremmende aktiviteter.

Der kan også være forskel på, om det udelukkende er for din egen skyld og interesse, eller om det er et ønske fra din partner, men håndpluk selv i vores tips nedenfor, så skal der nok ske ting og sager.

  1. Find ud af, hvad der tænder dig allermest

Den første er den væsentligste og mest åbenlyse. Du skal simpelthen finde ud af, hvad der tænder dig mest.

Kan du allerede nu sætte lidt tanker på det, så er du langt, og ellers kræver det måske lidt research og snak med andre. Det kan dog være lidt grænseoverskridende at åbne for sådan et emne, hvis man ikke har nogen man er helt fortrolige med, så start evt. i det bløde på nettet i nogle fora, find lidt frække billeder, og ellers måske prøve noget sexlegetøj i en alene stund.

Dette vil lede dig på sporet og du vil måske indse, at der er ting, i slet ikke har prøvet sammen, og herved vil I finde en øget sexlyst sammen med de nye døre åbne.

  1. Fremhæv din partners attributter med lækkert lingeri

Den manglende sexlyst kan gå begge veje, og bestemt også indfinde sig hos manden.

Dette skal man ikke tage ilde op eller lade gå ud over sit selvværd. Der kan være mange grunde som stress, manglende overskud eller selvværd, så hjælp i stedet din mand (eller kvinde) på vej.

Noget af det, vi sælger mest af hos Private Play, er frækt lingeri, og det er en perfekt måde at vække interesse og en øget sexlyst uden at det føles grænseoverskridende.

Vores lingeri fås i mange forskellige ”klasser”, så der er helt sikkert noget for dig/jer.

Prøv at overraske ham (el. hende) ved en aften at have det på inden I skal i seng og lad som ingenting. Det vil pludselig gøre hver aften inden sengetid til et ”spændingsmoment”!

Og måske er det en ny side af dig, så det kan vække en helt anden tilgang til jeres hverdage og aftener sammen.

  1. Glinser i mørket med olie/glidecreme

Noget der i den grad også kan fremme sexlysten, er ved at ”fremhæve” hinandens træk – og gøre noget i måske ikke altid gør.

Her kan olie og glidecreme være et frækt add-on til jeres sexliv, hvor alt kommer til at føles mere blødt, glat og lækkert!

Varm evt. op med en stille og rolig massage og mærk hinanden og gør det efterfølgende til det, der er stemning for. Det vil i tiden efter igen også have åbnet op for nye sider af jer og jeres parforhold – og måske skabt en ny gnist til jeres sexliv. Prøv det!

  1. Send hinanden en fræk besked /et billede

Den øgede sexlyst kommer heller altid lige med det samme – og i en travl hverdag skal der oftest lige varmes lidt op for den. Så er det noget nemmere at komme i stemning til senere, hvor der måske så er ”bid” 😉

Det kan gøres på mange måder, og måske allerede fra morgenstunden kan man komme med små frække blikke, berøringer eller andet, der vækker tankerne i den ønskede retning.

Men i løbet af dagen er i lang tid væk fra hinanden og der kan være mange ting på jobbet, der flytter fokus 100% væk fra jer to. Og da det så samtidig kan være svært at lande hjemme og slippe alt arbejde, så skal der lidt krydderi til i løbet af arbejdsdagen.

Send derfor gerne en besked eller to (eller tre!?) med lidt frække undertoner i, så der allerede her skabes en stemning til om aftenen. Det kan også være et billede, og hvor meget eller lidt, der skal ses her, må du selv vurdere 😉

  1. Rolig og intim stemning

For at skabe rammerne for en øget sexlyst, så er det vigtigt, at der er ro i hovedet og at I slapper af. Det kan selvfølgelig også være lige på og hårdt, det ved i bedst selv, men det er som udgangspunkt vigtigt, at I slapper af i hinandens selskab og at der ikke er for meget uro omkring jer.

Prøv at dæmpe lyset lidt når I spiser og ”er sammen”, det skaber en afslappet atmosfære, og I vil have nemmere ved at slippe arbejdet og slappe af sammen. Dette behøver ikke føre til sex hver gang, men det åbner op for, at i nemmere kan snakke og være sammen i det daglige, hvilket vil føre til mere fortrolighed, intimitet og heraf sexlyst.

  1. Nyd et glas vin eller en let drink

Arbejdet er den største faktor i et dårligt sexliv og en manglende sexlyst. Der er meget tit opgaver, der bliver trukket med hjem i hovedet, og man kan have svært ved at tænke på andet og slappe af.

Uden at det skal føre til et stort alkoholforbrug, så er et enkelt glas vin eller en enkelt øl noget af det, der hjælper med at slappe mest af. Vurdér naturligvis selv, hvornår det giver mening, men hav det in mente.

Med en enkelt drink, et glas vin eller en øl, så kan i lige sammen slappe af en halv time og snakke, og timerne efter vil også være mere afslappede. Det vil igen være med til at I er nærmere hinanden fordi arbejde og problemer er skubbet lidt på afstand.

Er alkohol ikke lige sagen, så kan et godt og varmt bad have samme effekt – og det kan i også tage sammen…

  1. Køb nyt sengetøj

Dette kan virke lidt søgt, men man skal ikke undervurdere effekten af nyt sengetøj og i det hele taget, de dyner og puder man ligger i.

Blødt og lækkert sengetøj kan gøre, at man måske så sover i lidt mindre tøj – evt. i kombination med en lidt varmere dyne, og straks er vi lidt nærmere en intim atmosfære og øget sexlyst, for der er ikke noget, der slår følelsen af blødt sengetøj mod huden.

I vil også glæde jer mere til at komme i seng om aftenen, og allerede her er i også et godt stykke mod de frække stunder!

  1. Lav lidt rollespil

Her skal I måske lidt ud af jeres comfort-zone men hæng lige på!

Det behøver ikke være så karikeret som i nok har set på film og grint af – det kan være nogle lidt mindre vilde kostumer end fx en brandmand eller alfer!

Hvad nu hvis konen gik rundt i en kort nederdel og tørrede støv af? Eller at sygeplejersken kom og tog sig godt af sin mand?

Tilsvarende kunne han være ”chefen” og bede assistenten tage overarbejde.. Eller en dygtig kok, der har andre talenter også..

Find selv jeres niveau og giv det er skud – det er sjovt og frækt!

  1. Let berøring på offentlige steder

Som med de små frække beskeder i løbet af dagen, så kan I også gøre dette til en mere fysisk aktivitet, hvis I tilbringer dagen sammen.

Det behøver ikke være store bombastiske ”greb” og klap, men kan også bare være lette strøg de rette steder på de rette tidspunkter. Og måske bare fulgt op med et kælent blik i hinandens øjne.

Bliver det for meget, så kan et enkelt hold om hinanden også være med til at skabe ”kontakten” og varme op for det fysiske samvær senere – så kan nogle af de forrige punkter komme i spil der.

  1. Se en fræk film sammen

Uden dette nødvendigvis skal være porno (det bestemmer i selvfølgelig selv), så kan der være andre film, som på forskellige niveauer vækker en intim stemning og en øget sexlyst.

Der kender hun helt sikkert nogle gode film, og ellers kan der findes lister over disse på nettet. En klassiker(e) kan nævnes Fifty Shades Og Grey trilogien, der har vækket mange varme tanker hos kvinder og mænd. Faktisk er der lavet en hel kollektion af sexlegetøj hvor FIfty Shades oF Grey ligger navn til. Klik dig forbi Fifty Shades kategorien og find fræk inspiration som kan bruges til move-night-

Vær opmærksom på, at manden måske ser romantik og fræk anderledes end du, så prøv om I kan finde en film i midten, i begge synes er fræk.

Og er i mere til ”det hårde”, så er der mange muligheder på nettet til dette også. Det kan dog hurtigt blive ”for hårdt”, hvilket kan have en modsat effekt, så vær lidt varsom med det.

Et ekstra ”spice” her kan også være at optage jer selv have sex – det vil igen vise nye sider af jer selv og vække nye ideer og en øget sexlyst når I genser det.

Vi håber vores

10 tips til øget sexlyst

Har giver jer inspiration til nye tiltag i hjemmet.