Sådan får du/I et bedre sexliv

Sådan får du/I et bedre sexliv

Guide til bedre sexliv

Mangler der noget ”spice” i dit eller jeres sexliv, eller har der bare været ”stille” i liiidt for lang tid? Så har vi her samlet lidt forskellige input til, hvordan I kan tænke nyt og anderledes, og forhåbentligt sætte gang i et bedre sexliv!

”Niveauet” af dit eller jeres sexliv vil naturligvis være forskelligt fra andre, men vi vil alligevel mene, at der er frække idéer og vinkler for enhver smag – så god læselyst.

Klassiske tips til bedre sex 

1

Oplevelser for to

Det gode sexliv starter med, at man har det godt sammen og oplever ting (man har tilfælles) sammen.

Det kan være alt fra koncerter og teater til løbeture eller yoga eller noget helt andet. Det vigtige er, at det skal være noget i BEGGE synes er sjovt, for i skal slappe af og være i jeres naturlige jeg – sammen.

Det behøver her heller ikke være noget vildt, og en simpel gåtur sammen kan også være nok til, at I mærker hinanden og kommer hinanden nær.

En klassiker er også en ”middag for to”, og den kan godt ske en gang om ugen. Det behøver ikke føre til det frække hver gang, men en afslappet stemning (evt. med en smule dæmpet lys eller et glas vin) kan være med til igen at løfte forholdet til et mere intimt plan.

Prøv at finde ind til det i har tilfælles eller prøv noget nyt (som I så er fælles om ikke at have prøvet før). Det giver en fornemmelse af tosomhed, hvilket giver mere lyst til hinanden i sengen også.

2

Overrask eller gør noget for din partner

Noget der kan bringe lidt mere ”spænding” ind i hverdagen, er, at netop de faste rammer bliver brudt en smule. Der skal faktisk ikke så meget til, og selv små ting kan lige give fornemmelsen af at man blev tænkt på, ud over hvilke pligter og roller man ellers normalt har.

En overraskelse kan have mange former, og det kan spænde fra, at man får aftalt en frokostdate (man skriver til en af kollegaerne for hjælp hertil), en tur i biografen eller koncert en hverdagsaften – eller i den anden grøft, at man ikke har undertøj på! (måske alle ting på én gang).

Det vigtige er igen her, at man hives ud af hverdagens grå og forudsigelige rammer, og at man hver især tager lidt uventet initiativ og minder hinanden om, hvorfor man fandt sammen til at starte med.

3

Et frækt billede

Der skal ofte heller ikke mere ”gnist” til, end at man ser en smuk person eller noget, der vækker ens lyst til at man senere gerne have vil sin partner med i seng.

Det kan man hjælpe godt på vej med et frækt billede (afstem selv niveauet 😉 og din partner vil helt sikkert blive positivt stemt med en kærlig hilsen retur eller et ekstra stort kys senere på dagen.

Igen er det ikke sikkert (eller nødvendigt?), at det fører til sex senere på dagen, men det er med til at holde hverdagen fræk og spændende, og man viser, at man gerne vil den anden, hvilket med garanti vækker følelser og interesse den anden vej igen. Og måske modtager du et billede næste gang?

4

Fokus på berøring

Et bedre sexliv skal komme af, at man viser, at man vil hinanden og at man hører sammen. Derfor er også berøring meget vigtigt, og det kan man igen finde et niveau for i sit forhold.

Et kærtegn omkring halsen når den anden laver mad, eller et klap bagi kan begge ”virke”, og alt kan prøves af. Måske er du allerede klar over, hvad din partner foretrækker, men har måske bare glemt at gøre det for nyligt.

Start evt. i det små og se hvor din partner synes det er frækt og pirrende, så bliver det helt sikkert gengældt!

5

Spil med ”konsekvenser”

Er de første fire bud stadig lidt svære at komme i gang med, så kan det skyldes, at du har svært ved at vise denne side af dig, som måske har været gemt lidt væk i et stykke tid.

Her kan det være en hjælp at have for eksempel et frækt spil at læne sig op ad, fordi det så er spillet, der tager styringen og skubber til jeres fælles grænser. Herved skal I ikke hver især tage initiativ, men blot lade spillet diktere nogle ting, I skal prøve sammen.

Disse erotisk spil fås også i mange ”niveauer”, så find ét i kunne være bekvemme ved og prøv det af. Det kan være gnisten, der får tændt op i de øvrige forslag og et bedre sexliv.

Favoritter hos Private Play

De friske tips til bedre sexliv

1

”Alenetid” et kendt sted

Skal der lidt ekstra spice på oplevelserne og måske endda søges lidt grænser? Så kan et godt bud være, at I prøver noget frækt et sted i ikke normalt ville gøre det.

Dette kunne være i jeres forældres sommerhus (eller jeres eget mens I ikke var alene!), eller det kunne være hjemme hos bekendte, hvor i lige ”forsvandt” 5 min., hvis det ikke opdages 😉 (fx til en fest eller andet, hvor det ikke kun er jer, der er der!).

Det ”kendte sted” kan være mange ting eller steder, også udenfor eller på arbejdet.

Det bliver en mellemting af at det kan være yderst grænseoverskridende – for hvad nu hvis I blev opdaget!  Og samtidig, at I kender stedet og er trygge ved det.

Det vil uden tvivl skubbe lidt til tingene og I vil have en sjov og intens oplevelse I vil kunne snakke om og have som en hemmelighed sammen.

Og skulle i blive opdaget, så vil man nok bare misunde jer for et friskt og frækt parforhold – og et bedre sexliv end deres! 😉

2

Vibrationer på afstand

Det næste ”friske” input er en måde at være sammen på, men på afstand. En vibrator, der kan styres med en app, kan være et super sjovt input i hverdagen, og I må selv finde steder og tidspunkter der passer jer.

Vibratoren kunne være én som denne trusse vibrator, som placeres i trussen, og her kan denne så styres via app af modparten.

Her er man ikke i tvivl om, hvornår han tænker på dig i løbet af dagen – og måske heller ikke dem omkring dig 😉 Men måske du sidder og arbejder alene eller studerer – så kan det også være et friskt pust til at få en pause.

3

Anal stimuli

Har I ikke prøvet analsex endnu, så kan det være et frækt ”next level”.

Der er mange niveauer her, og det kræver lidt øvelser og ikke mindst opvarmning. Derfor er det også meget væsentligt, at I prøver forskellige ting af inden – men det er bestemt hele turen værd.

I kan starte med let berøring eller lille penetrering med små stykker legetøj, og mere behøver det ikke være for at ”vække” nye stimuli og sanser mens I er sammen. Der findes flere ”starter-kits” som for eksempel disse anal sexlegetøj til begyndere

Hvad det så kan/skal føres videre til derfra må i selv vurdere og vær helt enige om i hvilket tempo det skal foregå i.

4

Opbinding

Denne er helt sikkert også ny for de fleste, men den kan sagtens foregå på et niveau alle kan være med på uden det bliver ”ekstremt”.

Opbinding er i sin essens, at man overlader kontrollen til modparten, som så kan tage 100% styringen. Det kræver naturligvis gensidig tillid, så gør det kun når du/i er tryg ved det.

Men igen kan det være på et niveau, hvor man kun er lidt begrænset i sin bevægelse, og derved kan stritte lidt.

Bliver man masseret, let kildet eller intim sex er helt op til jer, og det ene kan jo over tid føre til det andet.

5

Smæk for skillingen

Sidste input er decideret ”smæk” for her har vi fx fat i pisk eller paddles.

Igen behøver det ikke være i ekstremerne med pisk og smæk, men blot blid bondage, som aktiverer nye erogene zoner og pifter tingene op.

Det kan være en let pirring med legetøjet af de erogene zoner uden det nødvendigvist gør ondt. Blot det, at man bliver ”let straffet” kan virke utroligt ophidseende, for man laver noget, flere ville synes var på grænsen af det normale. Det er dog altid sjovest at gå lige til grænsen, og måske endda lidt over.

Overrask gerne din partner og se hvad han/hun siger – det er helt sikkert med til at rykke jeres vante rammer og give jer et nyt og bedre sexliv!

Favorit sexlegetøj til par