Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Basix Transparant Dildo med Sugekop 13 cm

129,00 kr.

Transparent og fleksibel dildo med sugekop. Det perfekte udstyr til hede lege i soveværelset!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn og begyndervenlig dildo 

Denne transparente dildo fra Basix er perfekt til både begyndere og erfarne dildoentusiaster, der gerne vil have dejlig nydelse. Denne dildo er både blød og komfortabel, og så vil du opleve, at den er enormt fleksibel, så du nemt kan bruge den i dine yndlingsstillinger.

Med en kraftfuld sugekop kan du sætte den fast til næsten alle hårde overflader og nyde en håndfri oplevelse. Derudover er denne dildo kompatibel med de fleste strap-on harnesser.

Denne dildo kan nydes af og på både mænd og kvinder. Det betyder, at den både kan nydes til vaginal og anal stimulering. Det er helt op til dig eller jer, hvordan I vil bruge denne dildo.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Transparent og frækt udseende.
  • Kan nydes af både begyndere og erfarne.
  • Kan nydes af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges både vaginalt og analt.
  • Blød og komfortabel.
  • Enormt fleksibel – kan bøjes og bruges i dine yndlingsstillinger.
  • Kraftfuld sugekop – for en håndfri oplevelse.
  • Kompatibel med de fleste strap-on harnesser.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: Basix
Farve: Transparent
God til: Mænd og kvinder
Længde: 13,3 cm

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Basix Transparant Dildo med Sugekop 13 cm”