Cloneboy Lav Selv Dildo med Sugekop

289,00 kr.

Giv din partner den bedste gave med Cloneboy Lav Selv Dildo med Sugekop.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skab Intim Magi: Cloneboy Lav Selv Dildo med Sugekop

Oplev en unik og personlig måde at skabe intime øjeblikke med Cloneboy Lav Selv Dildo med Sugekop. Dette replikasæt til DIY-penisdildo giver dig mulighed for at skabe en realistisk kopi af din egen penis, perfekt til hands-free fornøjelse med den medfølgende sugekop.

Materialerne er tilstrækkelige til at skabe en dildo, der matcher en erigeret penis på op til 20 cm i længden og med en diameter på op til 4 cm. Uanset om det er en fødselsdag, en jubilæumsfest, jul eller Valentinsdag – er der altid lejlighed til at give en meget personlig gave.

Med Cloneboy Lav Selv Dildo får du ikke kun en intim og sjov oplevelse, men også muligheden for at dele en unik forbindelse med din partner. Skab minder og leg med denne personlige dildo, der er skræddersyet til dig.

Fantastiske Fordele: 

  • Den perfekte personlige gave.
  • Indeholder alt det, du skal bruge.
  • Kommer med en sugekop – for håndfri nydelse.
  • Kan bruges af mænd med en penisstørrelse op til 20 cm og ø 4 cm.
  • Perfekt som del af fræk parleg.

Information

Mærke: Cloneboy
Farve: Lys hud
God til: Mænd
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme