TENGA Egg Shiny Pride Edition 6 Pack Onani Håndjob til Mænd

Original price was: 379,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Spændende onani-æg med dejlig rillestruktur fra TENGA. Perfekt til dine intime stunder i soveværelset.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Glæde i en bakke!

Glemte du også at købe æg med hjem denne gang? Så har vi det helt rigtige til dig. Denne “æggebakke” med spændende onani-æg i Shiny Pride-udgave fra TENGA vil helt sikkert ikke gøre dine madkunstskabsevner bedre, men du vil uden tvivl få sjove stunder i soveværelset, som du får lyst til at opleve igen og igen.

Det bedste ved denne pakke er, at du får 6 æg med i købet. Det betyder, at du altid har et onani-æg klar, når lysten opstår, og at du også sparer penge, end hvis du skulle købe 6 individuelle æg hver for sig.

De små onani-æg er enormt elastiske og passer alle penisstørrelser. De er lavet i et fleksibelt materiale, der kan strække sig fra 6,5 til 30 cm, så du kan være lige så blid eller hård, som du har lyst til.

TENGA-æg giver dig muligheden for at se hvilken struktur, der gemmer sig indeni ægget. Shiny Pride onani-æg har en dejlig rillestruktur, der gør dem til en fornøjelse at lege med.

Produktet er beregnet til at være et engangsprodukt, men kan dog bruges 5-6 gange alt efter, hvor forsigtig du er, og hvor godt du passer på det før og efter brug. TENGA-æg er det bedst sælgende sexlegetøj i Japan til mænd og kommer i den perfekte rejsestørrelse, så du altid har dejlig nydelse til rådighed.

Fantastiske Fordele: 

  • Pakke med 6 onani-æg til ham.
  • Kommer i Shiny Pride-udgave.
  • Ftalatfri.
  • Fleksibelt materiale – kan strække sig fra 6,5 – 30 cm.
  • Lavet i hudvenlig og medicinsk silikone.
  • Passer enhver penisstørrelse.
  • Vandbaseret glidecreme medfølger.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent/hvid
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 6,5 – 30 cm
Diameter: Op til 15 cm
Glidecreme: Vandbaseret
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme