Svakom Edeny Trussevibrator Lilla

569,00 kr.

Fantastisk lay-on trussevibrator fra Svakom, der kan styres via app eller Bluetooth.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ren fornøjelse til hende

Vil du gerne overraske din partner næste gang, I skal på date? Så bør du prøve Edeny fra Svakom. Denne trussevibrator skal nok sætte gang i den erotiske stemning mellem jer og garantere, at jeres date ender vellykket!

Edeny skal blot placeres i den medfølgende blondetrusse, og så har du lydsvag og diskret forkælelse. Den lille og praktiske lay-on vibrator har et ergonomisk design, der er forsynet med riller og tilpasser sig perfekt til kroppens konturer. Vibratoren er desuden også blød og fleksibel og giver derfor behagelig nydelse til enhver fræk lejlighed.

Glæd dig til at mærke dens 11 lydsvage vibrationsmodi, der bekvemt kan styres via app eller Bluetooth. Det betyder, at din partner altid kan forkæle dig – både tæt på dig såvel som på den anden side af jorden. Jeres forhold kommer til at elske denne lay-on vibrator!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at den medfølgende blondetrusse passer til størrelse S-XL.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og stilfuldt design.
  • Ergonomisk formet med stimulerende riller.
  • 11 lydsvage vibrationsmodi.
  • Kan styres via app eller Bluetooth.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Fin blondetrusse medfølger (S-XL).

Information

Mærke: Svakom
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 9 x 3,9 x 2,5 cm
Vægt: 43.8 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og PU
Blondetrusse (100% polyester)

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme