Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fifty Shades Darker At My Mercy Brystklemmer med Kæde

129,00 kr.

Brystklemmer med kæde fra Fifty Shades of Grey. Det perfekte tilbehør til dine bryster!

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Sexet tilbehør til hende!

Vil du gerne prøve noget nyt, frækt og spændende i soveværelset? Så bør du prøve At My Mercy Brystklemmer med Kæde fra Fifty Shades of Grey. Disse brystklemmer er perfekt til dig, der elsker at stimulere dine brystvorter.

De sølvfarvede brystvorteklemmer med kuglekæden i hver side er det ideelle tilbehør til dine bryster – tiltrækker garanteret al opmærksomhed. Trykket kan justeres med en forskydelig ring. Spidsen på klemmerne er overtrukket med sort silikone, som føles behageligt mod huden.

Brystvorter er et af de mest sensitive områder på en kvindes krop, og det kan derfor være enormt pirrende at lege med brystklemmer. Brug klemmerne under forspil eller selve akten.

Brug brystklemmerne alene eller sammen med andre BDSM-produkter. Fifty Shades kollektionen har masser af frækt BDSM-udstyr, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Fantastiske Fordele:

  • Brystvorteklemmer forbundet med en kæde.
  • Justerbart tryk.
  • Mere behagelig takket være silikoneovertrækkene.
  • Inkl. satin opbevaringspose.
  • Med små perler i begge ender.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sølv
God til: Kvinde
Længde: 37 cm
Materiale: Nikkelfri metal, silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme