Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fifty Shades Freed I’ve Got You Fjernbetjent Vibrator Æg

Original price was: 749,00 kr..Current price is: 529,00 kr..

Lillafarvet vibroæg med kabelløs fjernbetjening til en sjov og spændende aften.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør vibrationer mere spændende! 

Vil du gerne tilføje ekstra spænding til dine intime øjeblikke? Så bør du prøve I’ve Got You Fjernbetjent Vibrator Æg fra Fifty Shades of Grey. Dette vibrerende æg er en del af Fifty Shades Freed kollektionen og har et superfint og elegant udseende med en fantastisk kvalitet!

I’ve Got You Fjernbetjent Vibrator Æg har 8 vibrationsmønstre og 12 hastigheder, som giver dig rig mulighed for at finde det mønster, der får dig til at opnå intens klimaks. Det vibrerende æg kan styres via fjernbetjeningen, som gør det muligt for jer at tage legen ud af soveværelset.

Brug dette vibrerende æg, når I er på date. Du skal blot indføre ægget med en lille smule glidecreme for den mest behagelige indførelse, og derefter give fjernbetjeningen til din partner. På den måde kan han bestemme hvor og hvornår, du skal opleve fantastisk nydelse!

Du kan også nyde I’ve Got You vibrerende æg under bruseren eller i badekaret, da ægget er vandtæt. Desuden har ægget også en rejselås, hvilket betyder at du kan tage denne fornøjelse med dig på ferie uden at bekymre dig om, at den tænder i utide.

Brug denne vibrator alene eller sammen med andet frækt legetøj. Fifty Shades kollektionen har masser af fantastisk sexlegetøj, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilrent og lækkert design.
  • 12 hastigheder, 8 vibrationsmønstre.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Perfekt til en fræk date aften!
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.
  • Rejselås.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Længde: 8 cm
Diameter: 3,5 – 4 cm
Vægt: 43 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger). Fjernbetjening bruger 1 x CR2032
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme