Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fifty Shades of Grey Sensation Mini Vibrator

349,00 kr.

Skøn bullet vibrator til dine intime stunder fra Fifty Shades of Grey.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lille og effektiv! 

Vil du gerne have en vibrator, der ikke virker overvældende i størrelse? Så bør du prøve Sensation Bullet Vibrator fra Fifty Shades of Grey. Denne mini vibrator er perfekt til intime solo stunder eller erotiske øjeblikke med din partner.

Sensation Bullet Vibrator er en god og begyndervenlig vibrator, der vil stimulere dig med 20 forskellige vibrationsmønstre. Du kan forkæle dig selv med vibrationer fra blide til intense.

Glæd dig til at mærke den fløjlsbløde silikone mod din hud. Når du først stimulerer dine hot spots med denne fornøjelseskammerat, får du ikke lyst til at slippe den igen – og af god grund! Du kan også tage den med under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt. Desuden har den også en rejselås, som gør, at den ikke tænder i utide. Perfekt til din næste rejse!

Brug denne vibrator alene eller sammen med andet frækt legetøj. Fifty Shades kollektionen har masser af fantastisk sexlegetøj, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og elegant design.
  • Perfekt til stimulering af klitoris.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Begyndervenlig.
  • Fløjlsblød silikone.
  • Genopladelig – (USB-ladekabel medfølger).
  • Inkl. opbevaringspose.
  • Rejselås.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 8,6 cm
Diameter: 1,9 – 2,4 cm
Vægt: 34 gram
Vibration: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme