Mister B Welding Will Dildo Sort 26 cm

599,00 kr.

Stor og dejlig dildo på 26 cm. Perfekt til erfarne dildo-elskere, der foretrækker fyldig stimulation!

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til intens og fyldig stimulation: Mister B Welding Will Dildo Sort 26 cm

Er du manden eller kvinden, der har erfaring med store dildoer? Så har vi fundet den helt rigtige dildo til dig. Welding Will fra Mister B imponerer i størrelse i både længde og diameter og vil med garanti give dig en fyldig stimulation.

Welding Will er lavet i et realistisk design, og så har den tydelige årer og et markeret penishoved, der giver dig en mere realistisk stimulation. Du kan bruge dildoen alene eller sammen med en partner, og så kan dildoen bruges enten vaginalt eller analt.

Dildoen har en sugekop i bunden, som gør det muligt for dig at fastgøre den til enhver fast overflade. Du kan sætte den fast på f.eks. en glat væg ude på badeværelset eller på et spejl. Så kan du også se frem til håndfri nydelse.

Mister B Welding Will Dildo Sort 26 cm kan bruges til både anal og vaginal sex. Du vælger nemlig helt selv, hvordan du vil nyde denne imponerende dildo. Til den erfarne bruger vil det helt sikkert være den perfekte anal dildo!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Imponerende og realistisk design.
 • Naturtro detaljer – for en “ægte” stimulation.
 • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
 • Kan bruges til vaginal eller anal stimulation.
 • Sugekop i bunden – perfekt til håndfri nydelse.
 • Lavet i fløjlsblød og ftalatfrit vinyl.

Information

Mærke: Mister B
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 26 cm
Diameter: 7,6 cm
Materiale: Vinyl

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

2 anmeldelser af Mister B Welding Will Dildo Sort 26 cm

 1. Signe

  Jeg er mega fan af denne store flotte Dildo. Har set der er flere varianter af samme mærke og dem skal jeg dælme også købe.

 2. Ludmilla

  Jeg bare elsker min store flotte “fyr”. Dildoen i særklasse.

Tilføj en anmeldelse af varen