Fleshlight Girls Eva Lovia Sugar

519,00 kr.

Glæd dig til at hygge dig med Eva Lovia, når du bruger denne vidunderlige Fleshlight med Sugar tekstur.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intim fornøjelse med Eva Lovia

Glæd dig til at lege med  Eva Lovia, når du tager denne fantastiske Fleshlight frem. Med denne Fleshlight får du mulighed for at udleve dine frækkeste fantasier helt alene eller sammen med din partner. Det bliver så dejligt!

Denne Fleshlight er støbt og designet efter Eva Lovias vagina og sigter efter at give dig fantastisk nydelse, hver gang du bruger den. Fleshlight Girls-serien er skabt i samarbejde med populære pornostjerner og har et indvendigt sleeve fremstillet i Real Feel Super Skin, der føles utrolig blødt og har en naturtro følelse.

Indeni finder du et dejligt vakuum-tryk, som gør din stimulation endnu mere intens. Du kan dog bestemme, hvor intens din stimulation skal være ved at skrue på låget af din Fleshlight.

Åbningen på denne Fleshlight er fleksibel og passer derfor også de fleste penisstørrelser. Indeni kan du glæde dig til at mærke stimulerende, rillede, charmerende og nuppede elementer, der gør din nydelse endnu bedre!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Formet efter Eva Lovias vagina.
  • Justerbart vakuumtryk – så du kan styre intensiteten.
  • Fremstillet i Real Feel Super Skin.
  • Kan bruges af næsten alle penisstørrelser.
  • Gør både solo- og parleg mere spændende.
  • Tekstureret lystkanal med riller og nupper.

Information

Mærke: Fleshlight
Model: Eva Lovia
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 25 cm
Diameter: Strækbar
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme