Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fleshlight Girls Kendra Sunderland

Original price was: 599,00 kr..Current price is: 519,00 kr..

Glæd dig til at lege med Kendra Sunderland, når du bruger denne fantastiske Fleshlight fra Fleshlight Girls-serien.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Nyd intim leg med Fleshlight Girls Kendra Sunderland

Fleshlight Girls Kendra Sunderland er en hudfarvet masturbator med en realistisk kopi af pornstjernen Kendra Sunderlands vagina. Masturbatoren har også Kendras signatur på ydersiden.

Indeni gemmer den på en indre lystkanal, som er udstyret med store knopper og riller, der vil give en intens og tilfredsstillende oplevelse.

Masturbatoren er lavet af det utroligt bløde Superskin-materiale og kan fjernes fra det perlehvide hylster for nem rengøring. Masturbatoren har en indføringsdybde på 25 cm.

Husk at vaske din Fleshlight efter brug, gerne med rengøring egnet til sexlegetøj. Vi anbefaler brug af glidecreme for en optimal oplevelse. Hvis du gerne vil bevare blødheden og den dejlige overflade, så anbefaler vi, at du benytter Fleshlight pulver sammen med dit produkt.

Fantastiske Fordele: 

  • Formet efter Kendra Sunderlands vagina.
  • Justerbart vakuumtryk – så du kan styre intensiteten.
  • Fremstillet i Real Feel Super Skin.
  • Kan bruges af næsten alle penisstørrelser.
  • Gør både solo- og parleg mere spændende.
  • Lystkanal med varierende og stimulerende struktur.

Specifikationer

Mærke: Fleshlight
Model: Kendra Sunderland
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 25 cm
Diameter: Strækbar
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme