Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fleshlight Girls Lana Rhoades Karma Butt

Original price was: 479,20 kr..Current price is: 415,20 kr..

Stimulerende Fleshlight fra Fleshlight Girls-serien, der er støbt efter Lana Rhoades’ anus. Hun er altid klar til at blive taget i numsen!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn fornøjelse til ham 

Synes du, at Lana Rhoades er en fræk pornoskuespillerinde? Så glæd dig til at nyde denne pragtfulde Fleshlight fra Fleshlight Girls-serien. Med denne Fleshlight er Lana altid klar til at please dig.

Denne Fleshlight er formet og støbt efter Lana Rhoades’ numse, så du kan se frem til masser af spændende og intim sjov med hende. Perfekt til ham, der elsker anal-leg. Masturbatoren har desuden også et stimulerende indre med en tekstureret lystkanal med prikker, ribber og riller.

Indeni din Fleshlight vil du også opleve, at der er et dejligt vakuum-tryk, der gør din nydelse endnu mere intens. Du kan selvfølgelig selv styre, hvor intens din nydelse skal være ved at skrue på låget af din Fleshlight.

Fleshlight Girls serien er fremstillet i Real Feel Super Skin, der føles naturlig om din penis og passer til de fleste mænd takket være materialets fleksibilitet. På ydersiden er onani produktet formet som en diskret lommelygte – deraf navnet.

Husk at vaske din Fleshlight efter brug, gerne med rengøring egnet til sexlegetøj. Vi anbefaler brug af glidecreme for en optimal oplevelse. Hvis du gerne vil bevare blødheden og den dejlige overflade, så anbefaler vi, at du benytter Fleshlight pulver sammen med dit produkt.

Fantastiske Fordele: 

  • Formet efter Lana Rhoades’ numse.
  • Justerbart vakuumtryk – så du kan styre intensiteten.
  • Fremstillet i Real Feel Super Skin.
  • Kan bruges af næsten alle penisstørrelser.
  • Gør både solo- og parleg mere spændende.
  • Tekstureret lystkanal med prikker, ribber og riller.

Information

Mærke: Fleshlight
Model: Lana Rhoades
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 25 cm
Diameter: Strækbar
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fleshlight Girls Lana Rhoades Karma Butt”