Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fleshlight Girls Riley Reid Euphoria Butt

Original price was: 599,00 kr..Current price is: 519,00 kr..

Skøn Fleshlight til ham, der elsker Riley Reid og er fan af anal-sjov. Det bliver ikke bedre!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig anal fornøjelse til ham 

Har du haft et godt øje til den frække pornoskuespillerinde Riley Reid? Så glæd dig til at nyde denne vidunderlige Fleshlight fra Fleshlight Girls-serien. Du kommer til at elske at lege med denne masturbator enten alene eller sammen med din partner.

Netop denne Fleshlight er designet efter Riley Reids numse, og er derfor det oplagte valg til ham, der elsker anal-sjov. Når du først trænger op i masturbatoren, kan du godt se frem til lækker forkælelse med den stimulerende lystkanal med en prikket og tekstureret struktur. Det bliver så dejligt!

Du kan også se frem til at lege med din Fleshlight og dens pirrende vakuum-tryk, som tilføjer en ekstra spændende dimension til din nydelse. Du kan selv styre, hvor intens din nydelse (vakuum-trykket) skal være ved at skrue på låget af din Fleshlight.

Fleshlight Girls serien er fremstillet i Real Feel Super Skin, der føles naturlig om din penis og passer til de fleste mænd takket være materialets fleksibilitet. På ydersiden er onani produktet formet som en diskret lommelygte – deraf navnet.

Husk at vaske din Fleshlight efter brug, gerne med rengøring egnet til sexlegetøj. Vi anbefaler brug af glidecreme for en optimal oplevelse. Hvis du gerne vil bevare blødheden og den dejlige overflade, så anbefaler vi, at du benytter Fleshlight pulver sammen med dit produkt.

Fantastiske Fordele: 

  • Formet efter Riley Reids numse.
  • Justerbart vakuumtryk – så du kan styre intensiteten.
  • Fremstillet i Real Feel Super Skin.
  • Kan bruges af næsten alle penisstørrelser.
  • Gør både solo- og parleg mere spændende.
  • Tekstureret lystkanal med prikket og dejlig struktur.

Information

Mærke: Fleshlight
Model: Riley Reid
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 25 cm
Diameter: Strækbar
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme