Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fleshlight Girls Stoya Destroya

Original price was: 599,00 kr..Current price is: 519,00 kr..

Glæd dig til stimulerende nydelse med denne præcise støbning af Stoya Destroyas vagina fra Fleshlight.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig stimulation til ham

Kan du godt lide at se frække videoer med sexede pornoskuespillerinder? Så har du måske stødt på Stoya Destroya. Nu kan du udleve dine frækkeste fantasier med denne støbning af hendes vagina.

Med denne Fleshlight kan du godt se frem til masser af dejlig stimulation. Indeni finder du nemlig en stimulerende og tekstureret lystkanal med prikker og riller, der giver dig lyst til at bruge den igen og igen. Glæd dig til at trænge op i Stoyas stramme vagina. Du styrer selv, hvor intenst vakuum-trykket skal være ved at skrue på låget af din Fleshlight.

Fleshlight Girls-serien er fremstillet i Real Feel Super Skin, der føles naturlig om din penis. Masturbatoren passer de fleste mænd takket være materialets fleksibilitet. På ydersiden er onani-produktet formet som en diskret lommelygte – deraf navnet, og du får derfor mulighed for nemt at tage den med dig på farten.

Husk at vaske din Fleshlight efter brug – gerne med rengøring egnet til sexlegetøj. Vi anbefaler brug af glidecreme for en optimal oplevelse. Hvis du gerne vil bevare blødheden og den dejlige overflade, så anbefaler vi, at du benytter Fleshlight pulver sammen med dit produkt.

Fantastiske Fordele: 

  • Formet efter Stoya Destroyas vagina.
  • Justerbart vakuumtryk – så du kan styre intensiteten.
  • Fremstillet i Real Feel Super Skin.
  • Kan bruges af næsten alle penisstørrelser.
  • Gør både solo- og parleg mere spændende.
  • Tekstureret lystkanal med stimulerende prikker og riller.

Information

Mærke: Fleshlight
Model: Stoya Destroya
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 25 cm
Diameter: Strækbar
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Fleshlight Girls Stoya Destroya

  1. Jesper

    Fleshlight Stoya Destroya er super til onani-leg

Tilføj en anmeldelse af varen