Fleshlight Girls Maitland Ward Meets World

549,00 kr.

Fræk Fleshlight fra Fleshlight Girls-serien – perfekt til ham, der drømmer om hed sex med Maitland Ward.

Kun 8 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig nydelse med Fleshlight Maitland Ward 

Synes du, at Maitland Ward er superfræk? Så kan vi varmt anbefale, at du prøver denne fantastiske Fleshlight fra Fleshlight Girls-serien, så du altid kan være sammen med denne frække pornoskuespillerinde.

Når du køber Fleshlight Maitland Ward Meets World, får du en dejlig Fleshlight, der er støbt og formet efter skuespillerindens vagina. På den måde kan du se frem til masser af dejlig stimulation, som giver dig fornemmelsen af at være sammen med Maitland Ward. Med masturbatorens stimulerende indre kan du se frem til dejlig nydelse, som du får lyst til at opleve igen og igen.

Indeni har denne Fleshlight også et intenst vakuum-tryk, der giver en mere nydelsesfuld stimulation. Du bestemmer selv, hvor intenst trykket skal være ved at skrue på låget af din Fleshlight.

Fleshlight Girls-serien er fremstillet i det livagtige Real Feel Super Skin, der føles naturlig om din penis og passer til de fleste mænd takket være materialets fleksibilitet.

Husk at vaske din Fleshlight efter brug, gerne med rengøring egnet til sexlegetøj. Vi anbefaler brug af glidecreme for en optimal oplevelse. Hvis du gerne vil bevare blødheden og den dejlige overflade, så anbefaler vi, at du benytter Fleshlight pulver sammen med dit produkt.

Fantastiske Fordele: 

  • Formet efter Maitland Wards vagina.
  • Justerbart vakuumtryk – så du kan styre intensiteten.
  • Fremstillet i Real Feel Super Skin.
  • Kan bruges af næsten alle penisstørrelser.
  • Gør både solo- og parleg mere spændende.
  • Tekstureret lystkanal med prikker, ribber og riller.
  • Diskret design – formet som en lommelygte.
  • Supernem at rengøre efter brug.

Information

Mærke: Fleshlight
Model: Maitland Ward
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 25 cm
Diameter: Strækbar
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme