Fleshlight Pink Butt Original

519,00 kr.

Fleshlight Pink Butt Original til dig, der elsker analsex. Lad din penis glide ind i den snævre lystkanal og oplev en lækker stimulering.

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør din leg sjovere!

Fleshlight Pink Butt Original til dig, der elsker analsex. Lad din penis glide ind i den snævre lystkanal. Fantastisk onanileg, der resulterer i en skøn orgasme.

Fleshlight Pink Butt er fleksibel og passer til de fleste mænd. Ca. 25 cm i samlet længde. En skøn og behagelig lysttunnel i en sort dåse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest intense følelse og lækre oplevelse.

Når du vil rengøre dette produkt, så anbefaler vi, at du skyller den i varmt vand og eventuelt benytter et renseprodukt til sexlegetøj. For et bevare dens blødhed og dejlige overflade, kan det være en god idé at benytte Fleshlight Pulver til tider i forbindelse med rengøringen.

Fantastiske Fordele:

  • Passer de fleste mænd.
  • Behageligt og lækkert materiale.
  • Perfekt til ham, der elsker analsex.
  • Giver lækre og intense orgasmer.

Specifikationer

Materiale: Super skin
Farve: Rosa
God til: Mand
Længde: 25 cm
Indvendig diameter: 1,9 cm (strækbar)
Stimulation: Penis

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fleshlight Pink Butt Original”