Hidden Desire Super Wet Travel Beaver Masturbator

189,00 kr.

Oplev dejlig stimulation med denne skønne masturbator fra Hidden Desire, der imiterer udseendet og følelsen af en ægte vagina!

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Oplev intens stimulation med Hidden Desire Super Wet Travel Beaver

Synes du også, det er superfrækt med en stram og våd vagina? Så er denne masturbator fra Hidden Desire det helt rigtige valg til dig.

Hidden Desire Super Wet Travel Beaver Masturbator er enormt blød med sit hudlignende materiale, og kommer kun til at føles endnu bedre, når du tilføjer vand. Det betyder, at du kan nyde denne masturbator i både soveværelset og i badet. Derudover kan du få denne fantastiske masturbator i to naturtro farver, så du kan tilpasse legen til dit humør.

Den indre kanal er fyldt med stimulerende riller og spændende teksturer, der tilføjer ekstra nydelse og spænding til din leg. Du bestemmer selv, hvor intens din stimulation skal være ud fra dit greb.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og frækt design.
  • Imiterer udseendet og følelsen af en ægte vagina.
  • Stimulerende tekstur indeni.
  • Lavet i unikt TPR-materiale.
  • Naturtro farver.

Information

Mærke: Hidden Desire
Farve: Lys hud og brun hud
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 15 cm
Diameter: 7 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme