HOT Rhino Long Power Delay Spray 50 ml

149,00 kr.

Oplev længere udholdenhed med denne fantastiske delay spray fra HOT!

Kun 9 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Forlæng dine intime stunder med HOT Rhino Long Power Delay Spray 50 ml

Med HOT Rhino Long Power Delay Spray 50 ml åbner du op for muligheden for at forlænge dine intime øjeblikke med din partner ved blot at sprøjte denne spray på penis. Produktet har en beroligende virkning, der gør det muligt for dig at forlænge varigheden af dine seksuelle aktiviteter med din elskede.

Anvendelsen af HOT Rhino Long Power Delay Spray 50 ml er enkel. Du skal blot spraye en lille mængde på det mandlige genitalområde. Vent gerne 10 til 15 minutter, tør produktet af med en fugtig klud, og så skulle du være i stand til at forlænge din udholdenhed under samleje.

Forestil dig en intim og romantisk weekend med din partner, hvor I har nydt hinandens selskab. Når I endelig når det øjeblik, hvor I kan fordybe jer i hinanden, giver HOT Rhino Long Power Delay Spray 50 ml dig mulighed for at forlænge glæden og kærligheden mellem dig og din partner. Det bliver ikke bedre end det!

Fantastiske Fordele: 

  • Indeholder 50 ml.
  • Øget udholdenhed under samleje.
  • Supernem at bruge.
  • Har en beroligende effekt.
  • Giver en behagelig friskhed.

Ingredienser

Denatureret alkohol, aqua (vand), glycerin, panthenol, eukalyptus globulus bladolie, mentha arvensis, menthol, limonene.