Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

King Cock® Sprøjte Dildo 15 cm

299,00 kr.

Realistisk ejakulationsdildo på 18 cm fra King Cock. Perfekt til intime og frække stunder i soveværelset!

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til den realistiske oplevelse

Skal du have en dildo, der kan lidt mere? Så bør du prøve denne ultrarealistiske sprøjte dildo fra King Cock. Denne sprøjtedildo kan tilfredsstille alle dine behov inden for cum-play og er en af de mest tilfredsstillende ejakulationsdildoer på markedet.

Netop denne dildo kommer i en begyndervenlig størrelse på 15 cm, så du ikke bliver alt for overvældet, når du leger med din sprøjtedildo. Du kan være helt sikker på, at du kommer til at elske denne realistiske dildo! Fyld dildoens pipettebold med den medfølgende Jizzle Juice og glæd dig til ophidsende, intime stunder enten alene eller sammen med din partner.

Udover sin ejakulationsfunktion så har denne dildo et markeret penishoved og livagtige detaljer, der alt bidrager til en mere realistisk følelse. Du kan bruge denne sprøjte dildo både analt og vaginalt, og dildoen kan derfor både benyttes af mænd og kvinder.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Ultrarealistisk dildo med naturtro detaljer.
  • Dildo på 15 cm.
  • Mulighed for cum-play.
  • Jizzle Juice medfølger.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 15 cm
Diameter: 4,6 cm
Materiale: PVC og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af King Cock® Sprøjte Dildo 15 cm

  1. Sarah-Freja

    Det er første gang vi har stiftet bekendtskab med en Sprøjte Dildo. Gør vores sexleg rigtig dejlig.

Tilføj en anmeldelse af varen