LELO Enigma Cruise Dual Stimulator

1.699,00 kr.

Prøv LELO Enigma Cruise Dual Stimulator, som er en skøn stimulator til hende, der elsker følelsen af pirrende pulseringer og stimulerende vibrationer.

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intens stimulering til hende med LELO Enigma

Trænger du til at forkæle dig selv med skøn stimulering? Så bør du prøve Enigma Cruise fra LELO. Denne dual stimulator vil med garanti give dig masser af nydelse, som du ikke vil være foruden.

LELO Enigma kommer med dobbeltstimulering, der kombinerer trykbølger og vibration til at forkæle dine lystpunkter. De soniske bølger stimulerer klitoris uden at komme i direkte kontakt med klitoris, hvilket giver en tilfredsstillende fornemmelse, mens pulseringer masserer g-punktet. Alt sammen bidrager til en kraftfuld og intens orgasme, som du får lyst til at opleve igen og igen. 

Glæd dig til at vælge mellem 8 forskellige nydelsesfunktioner med et tryk på en knap. LELO Enigma er desuden lavet i silkeblød silikone, der føles utrolig behagelig mod huden og gør din stimulering endnu bedre. Kan du ikke få nok af denne fornøjelseskammerat, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Stimulerer klitoris og g-punktet.
  • 8 forskellige nydelsesfunktioner.
  • Ergonomisk formet design.
  • Lavet i silkeblødt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Sort og lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Størrelse: 10 x 5 x 18,5 cm
Vægt: 196 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Manual

For yderligere information kan du hente manualen her: LELO_ENIGMACruise_OnlineManual_EN_0