LELO Ida Fjernbetjent Par Vibrator

1.299,00 kr.

Lækker og populær par vibrator, som stimulerer både klitoris og g-punkt.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den ideelle vibrator til hende!

LELO’s Ida er en populær og stilfuld par vibrator med fjernbetjening og SenseMotion.

Vibratoren kan benyttes af kvinden alene, eller under sex, og kan på samme tid stimulere både kvindens klitoris og g-punkt. En garanti for intensiv påvirkning af de erogene zoner, som vil bringe dig formidable orgasmer.

Ved brug under sex får din partner også skøn stimulation i samme takt med de pirrende bevægelser, og samtidig med de intense roterende bevægelser, der masserer dit g-punkt. I kan komme i orgasme-himmelen sammen.

Denne model er 50% kraftigere end andre modeller, er lydsvag – og har 8 stimulationsmønstre, som virker med en afstand på helt op til 12 meter. Der er mulighed for timers leg for at finde de rotationer og styrker, som passer jer bedst.

LELO’s Ida kan styres både på knapperne eller ved SenseMotion, hvor din partner bevæger fjernbetjeningen, og dermed styrer vibrationerne og den frække leg, mens han kigger på du vrider dig til klimaks.

Dette produkt er kåret “Best i Test” i 2020 og hos Private Play anbefaler vi, at I selv prøver at teste denne vidunderlige vibrator. Det vil I ikke fortryde.

Ida leveres med manual, oplader og lille opbevaringspose.

Det anbefales altid at bruge en lækker vandbaseret glidecreme, og rengøre dit sexlegetøj grundigt efter brug. Dermed holder det længere og er altid parat til brug, når I spontant får lyst at lege.

Fantastiske Fordele: 

  • 8 stimulationsmønstre.
  • Kan virke med en afstand helt op til 12 meter.
  • Genopladelig.

Specifikationer

Mærke: LELO
Farve: Sort og sølv
God til: Stimualtion af kvindens g-punkt og klitoris
Pirrer manden samtidig under sex
Størrelse: 9,4 cm
Diameter: 5,6 cm
Vægt: 78 g
Med vibrator: Ja og 8 niveauer / Lydsvag
Brugermanual Ja på flere sprog
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme