Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fleshlight Girls Jessica Drake Heavenly

Original price was: 599,00 kr..Current price is: 519,00 kr..

Forkæl dig selv med denne masturbator replika af Jessica Drakes vagina, der helt sikkert vil gøre dine intime sessioner endnu bedre.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig stimulation – Fleshlight Girls Jessica Drake Heavenly

Fleshlight Girls Jessica Drake Heavenly er en masturbator, der er en realistisk replika af pornostjernen Jessica Drakes vagina. Den er designet til at give dig en autentisk og stimulerende oplevelse med dens glatte, hudlignende tekstur og teksturerede lystunnel, der er fyldt med prikker og riller.

Denne hudfarvede masturbator byder på søde læber ved indgangen til den stimulerende lystunnel, som varierer i stramhed og bredde for at give en intens nydelse.

Masturbatoren kan nemt fjernes fra det perlehvide hylster for rengøring. Produktet har en samlet længde og indsættelsesdybde på 25 cm og er lavet af TPE (Superskin), hvilket sikrer en realistisk følelse.

Husk at vaske din Fleshlight efter brug, gerne med rengøring egnet til sexlegetøj. Vi anbefaler brug af glidecreme for en optimal oplevelse. Hvis du gerne vil bevare blødheden og den dejlige overflade, så anbefaler vi, at du benytter Fleshlight pulver sammen med dit produkt.

Fantastiske Fordele: 

  • Formet efter Jessica Drakes vagina.
  • Justerbart vakuumtryk – så du kan styre intensiteten.
  • Fremstillet i Real Feel Super Skin.
  • Kan bruges af næsten alle penisstørrelser.
  • Gør både solo- og parleg mere spændende.
  • Lystkanal med varierende og stimulerende struktur.

Specifikationer

Mærke: Fleshlight
Model: Jessica Drake
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 25 cm
Diameter: Strækbar
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme