Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LELO Sona Klitoris Stimulator Sort

Original price was: 589,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

Intense og pirrende pulseringer til hende fra LELO. Perfekt til kvinden, der elsker trykbølgestimulering!

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intense pulseringer til hende

Vil du gerne tilfredsstille dine behov med dejlig stimulation? Så bør du prøve denne klitoris stimulator fra LELO. Perfekt til intime stunder i soveværelset eller til dejlig nydelse på farten.

Sona er lavet i et stilfuldt og luksuriøst design og giver dig intens stimulering med innovativ trykbølgeteknologi. Du kommer til at elske at mærke de kraftige pulseringer forkæle din klitoris – helt uden at være i direkte kontakt med klitoris!

Vælg mellem 8 forskellige og pirrende intensitetsniveauer med et tryk på en knap. Du kan bruge klitorisstimulatoren alene, eller du kan invitere din partner med i legen. Du vælger desuden også helt selv, om du vil bruge vibratoren under dynen, i bruseren eller i badekarret. Sona er nemlig vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og luksuriøst design.
  • Forkæler klitoris med pirrende pulseringer.
  • 8 forskellige intensitetsniveauer.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 11,1 x 5,5 x 5 cm
Vægt: 125 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme