Pipedream Extreme Toyz B.J. Betty Oral Sexdukke

2.599,00 kr.

Fræk sexdukke fra Pipedream Extreme til hede blowjob-stunder og dejlig onani-leg. B.J. Betty er altid klar til til.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pipedream Extreme Toyz B.J. Betty – Intens sexdukke til ham

Du får her en realistisk sexdukke fra Pipedream Extreme, der er designet til at give en autentisk oralsex oplevelse. Dukken er lavet af et blødt og behageligt materiale, der giver en uforglemmelig seksuel oplevelse.

Pipedream Extreme Toyz B.J. Betty har en åben mund og en dyb hals, der er designet til at imitere den følelse af at modtage et blowjob fra en partner. Dukken er let at rengøre og vedligeholde. Dukken kan bruges alene eller sammen med en partner og kan justeres til forskellige positioner for at tilpasse sig brugerens præferencer.

Du kan naturligvis også nyde dukkens to fornøjelseskanaler, der er placeret i en masturbator, som kan fjernes for let rengøring. Masturbatoren er struktureret indeni, der giver en ekstra dimension til oplevelsen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Autentisk dukke – designet til realistisk oralsexoplevelse.
  • Brugervenlighed – kan nemt justeres til forskellige positioner.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Begyndervenlig – kan bruges af både erfarne og begyndere.
  • Nem at rengøre efter brug.
  • Stimulerende og struktureret fornøjelseskanal.

Information

Mærke: Pipedream Extreme
Farve: Lys hud
God til: Mand
Stimulering: Penis
Vinyl, TPR, polyester. Vinyl, TPR og polyester

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme