Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Pipedream Pump Worx Masturbator & Penispumpe Sæt

429,00 kr.

Lækkert masturbatorsæt til ham fra Pipedream, der passer de fleste penisstørrelser.

Kun 2 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et vidunderligt masturbatorsæt til ham

Mangler du det helt rigtige sæt, der kan forkæle din penis og give dig masser af nydelse? Så bør du prøve Pump Worx Masturbator & Penispumpe Sæt fra Pipedream. Med dette masturbatorsæt får du alt det, du skal bruge for en uforglemmelig aften.

Dette sæt består af en penis/potenspumpe med 3 udskiftelige manchetter, der gør det nemmere for dig at komme i det helt rigtige humør. Du kan vælge mellem en mund, vagina og anus, der altid er klar til at give dig fantastisk nydelse. Sættet kommer også med en indsættelig vibrobullet, der tilføjer en ekstra dimension til din fornøjelse.

Kom en lille smule glidecreme på penis, så indførelsen i masturbatoren føles mere behagelig og giver en bedre penetrationsoplevese. Du indfører penis gennem den smalle og bløde manchet, og styrer hvor effektivt trykket skal være ved hjælp af den praktiske kuglepumpe.

Du vil opleve, at din penis svulmer op til maksimal størrelse og form, som giver en fræk og spændende følelse. Når vibratoren er tændt vil oplevelsen føles mere intens og give dig dobbelt så meget sjov. Manchetterne er lavet i et hudlignende Fanta-Flesh materiale, der føles behageligt mod huden og så har kuglepumpen en sikkerhedstrykventil.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækkert masturbatorsæt til ham.
  • Frækt og klassisk design.
  • Vibrobullet for intens stimulering.
  • 3 udskiftelige manchetter (mund, vagina og anus).
  • Kuglepumpe for lækkert undertryk.
  • Manchetter fremstillet i hudlignende Fanta-Flesh materiale.
  • Kuglepumpe har sikkerhedstrykventil.

Information

Mærke: Pipedream
Farve: Lys hud
God til: Mand
Længde: 20,5 cm
Diameter: Op til 8 cm (meget elastisk)
Vægt: 850 gram
Materiale: Akryl, TPR og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme