RIMBA Læder Halsbånd med Sølvnitter

249,00 kr.

Frækt nitterhalsbånd i nappalæder fra RIMBA. Perfekt til ham eller hende, der godt kan lide kinky leg.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør legen lidt sjovere 

Synes du, at dit kærlighedsliv trænger til at blive piftet lidt op? Så bør du prøve dette frække læder halsbånd med nitter fra RIMBA. Når først du eller din partner tage dette sexede halsbånd på, kan du være helt sikker på, at stemningen mellem jer bliver hed.

Halsbåndet er fremstillet i sort nappalæder, der gør, at det får et råt look. Desuden er det dekoreret med frækt nitter, der også understreger, hvor kinky halsbåndet er. Det bedste er dog, at det har en o-ring foran, der tillader, at du kan spænde et reb eller en rem rundt om, så du kan gå tur med din partner, eller han/hun kan gå tur med dig.

Halsbåndet lukkes bagpå med et metalspænde i over 6 positioner fra 32 cm til 44 cm. Vi anbefaler derfor, at du finder målebåndet frem og måler rundt om halsen for at være sikker på, at du kan passe halsbåndet.

Hvis du er interesseret i at eksperimentere mere inden for BDSM-verdenen, har vi et bredt udvalg af frækt BDSM-legetøj, som du er mere end velkommen til at udforske. Du kan se vores udvalg her.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og kinky design.
  • Dekoreret med hot nitter.
  • O-ring foran.
  • Kan bæres af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til par, der elsker hede dominanslege.

Information

Mærke: RIMBA
Farve: Sort
God til: Kvinde
Størrelse: 32 – 44 cm
Materiale: Nappalæder