Steel Power Tools Rund Stål Penisring 8 mm – 40 mm

169,00 kr.

Penisring på 40 mm i 8 mm stål designet til fornøjelse og for at holde. Udforsk dit sexliv med stålværktøj.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Designet til fornøjelse og for at holde!

Denne højkvalitetspenisring fra Steel Power Tools er lavet af rustfrit stål, og så er den designet til at give en strammere og mere fyldig erektion ved at holde blodet inde i penis og dermed øge følsomheden og intensiteten under sex.

Denne specifikke model har en bredde på 8 mm og en diameter på 40 mm. Den er let at tage af og på, så du kan fokusere på nydelsen i stedet for besværet ved at bruge den.

Da penisringen er lavet at rustfrit stål, er den supernem at rengøre efter brug. Den er også diskret og stilfuld i sit design, så den kan bruges både derhjemme og på farten uden at tiltrække uønsket opmærksomhed.

Kort sagt; hvis du vil forbedre din seksuelle oplevelse og få mere ud af dine erektioner, så er denne penisring det ideelle valg for dig.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • For længere udholdenhed.
  • Bedre og mere intens orgasme.
  • Til både par- og sololeg.
  • Supernem at rengøre efter brug.

Information

Mærke: Steel Power Tools
Farve: Sølv
God til: Mand
Stimulering: Penis
Bredde: 8 mm
Diameter: 40 mm
Materiale: Stål

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Steel Power Tools Rund Stål Penisring 8 mm – 40 mm”