Satisfyer Luxury Haute Couture Klitoris Stimulator

399,00 kr.

Opnå intense orgasmer med denne elegante klitorisstimulator, der kombinerer vibrationer med stimulering af trykbølger.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Denne eksklusive Satisfyer Luxury Haute Couture Klitoris Stimulator kombinerer det bedste fra to verdener: Stimulering fra trykbølger samt vibrationer.

Bliv stimuleret af pirrende trykbølger og helt uden direkte berøring ved hjælp af Satisfyers populære trykbølge teknologi. Nyd 11 forskellige intensiteter og leg med alt fra blid til kraftfuld stimulation.

Oplev pirrende vibrationer i 10 indstillinger, der giver nydelsen en ekstra dimension. Satisfyer Luxury Haute Couture Klitoris Stimulator er ligeledes vandtæt, så tøv ikke med at tage den en tur med i bruseren eller i badekarret.

Produktet kommer i et særdeles elegant design med ægte sort læder, detaljer i guldnuancer og blød silikone af medicinsk kvalitet. Alt i alt tilbyder dette legetøj et raffineret touch.

Satisfyer Luxury Haute Couture Klitoris Stimulator sidder i skræddersyet i hånden og er nem at anvende. Du kan nemt vælge imellem de forskellige intensiteter i trykbølger og forskellige vibrationsmønstre ved hjælp af knapperne på oversiden.

Fantastiske fordele:

  • Klitorisstimulator, der kombinerer stimulering med trykbølger og vibrationer
  • 11 Airpulse-stimuleringstilstande og 10 vibrationstilstande
  • Elegant ægte sort læder og smukke detaljer
  • Aluminiums overflade
  • Silkeblød silikone top
  • Lydsvag motor
  • Vandtæt – brug den i badet!
  • Genopladelig
  • Medfølger: Magnetisk USB-kabel til opladning samt en praktisk opbevaringspose

Specifikationer

Mærke: Satisfyer
Farve: Ægte sort læder. Hvid
God til: Kvinde
Længde: 192 mm
Bredde: 53 mm
Højde: 40 mm
Med Trykbølger: Ja
Med Vibration: Ja
Stimulation: Klitoris
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig – USB
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Luxury Haute Couture Klitoris Stimulator”