Satisfyer Triple Oh Rabbitvibrator Lyserød

399,00 kr.

Dejlig rabbitvibrator fra Satisfyer, der kan forkæle dig på forskellige måder.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Allround fornøjelse til hende 

Trænger du til at opleve sensationel nydelse, der tager din solo-fornøjelse til nye højder? Så prøv Triple Oh fra Satisfyer. Denne rabbitvibrator forkæler dig med intense vibrationer, der giver dig lyst til at tage fat i denne fornøjelseskammerat igen og igen.

Triple Oh har to motorer, der sidder i skaftet og i klitorisstimulatoren, som giver skøn stimulation af både klitoris og g-punktet. Vælg mellem 12 pirrende vibrationsprogrammer i 12 intensiteter, der giver dig rig mulighed for at nå klimaks.

Du finder den sidste og tredje motor i massagehovedet forneden. Hovedet dækker et stort område og fungerer perfekt som en massagestav, så du kan massere dine ømme og trætte muskler eller forkæle dine erogene zoner.

Rabbitvibratoren er desuden lavet i behagelig og silkeblød silikone, der føles dejlig mod huden. Hvis du ikke kan få nok af denne fornøjelseskammerat, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og praktisk design.
  • Forkæler klitoris og g-punktet.
  • 3 motorer – for intens stimulation.
  • 12 vibrationsprogrammer og 12 intensiteter.
  • Kan bruges som massagestav.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Lyserød
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Længde: 24 cm
Bredde: 5,7 cm
Højde: 4,7 cm
Vægt: 205 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-kunststof

Pleje & vedligehold

Du rengør dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme