Steel Ball Stretcher 51 mm

298,00 kr.

Gør dine seksuelle oplevelser mere spændende med Steel Ball Stretcher fra Steel Power Tools.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn stimulation til ham

Steel Ball Stretcher fra Steel Power Tools er et produkt, der er designet til at give en intens og spændende oplevelse for dem, der søger ekstra stimulation af deres testikler. Dette produkt er fremstillet af højkvalitets rustfrit stål, der er poleret til en højglansfinish for at give en elegant og moderne æstetik. Det har en indvendig diameter på 51 mm.

Ball stretcheren fungerer ved at stramme og strække huden omkring testiklerne, hvilket øger blodgennemstrømningen og følsomheden i området. Dette kan resultere i mere intens og længerevarende orgasmer, hvilket kan forbedre den seksuelle oplevelse for både dig og din partner.

Dette produkt er ideelt til mænd, der ønsker at eksperimentere med deres seksuelle oplevelser og udforske nye niveauer af stimulation og fornøjelse.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og robust design.
  • Lavet af rustfrit stål af høj kvalitet
  • Vandtæt.
  • 51 mm.

Information

Mærke: Steel Power Tools
Farve: Sølv
God til: Mand
Stimulering: Testikler
Størrelse: 51 mm
Materiale: Stål

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme