Bestil nu og modtag i morgen

You2Toys Crystal Skin Penissleeve 23 cm

219,00 kr.

Lækkert penis sleeve fra Crystal Skin. Perfekt til par eller ham, der gerne vil forlænge penis med 5 centimer.

Kun 3 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

For bedre stimulation og frækkere leg! 

Leder du efter et penis sleeve, der kan gøre legen lidt bedre derhjemme i soveværelset? Så bør du prøve dette penis sleeve fra Crystal Skin. Dette sleeve vil nemlig give dig alt dét, du står og mangler for en bedre leg!

Dette transparente penishylster giver dig mere omfang, og så vil du med dens materialetykkelse og de udprægede årer forlænge penis med hele 5 centimer som både du og din partner kommer til at elske.

Indersiden af hylsteret er glat og skal blot glides ned over penis. Takket være testikelmanchetten får du sikker, fast og behagelig pasform, der forhindrer sleevet i at glide. Når du skal sætte sleevet på, anbefaler vi, at du bruger en lille smule glidecreme.

Desuden understøtter hylsteret også en effektiv erektion, og så giver testikelmanchetten et spændende træk og en gribende følelse, der gør samleje endnu bedre for ham – og hende! Du kan nemlig være helt sikker på, at hun vil elske at mærke de ekstra centimeter. De ekstra centimer gør nemlig, at jeres sexliv kan få lidt mere variation, og at begge parter kan være inkluderet i legen.

Hylsteret er lavet i et hudvenligt TPE-materiale, som er elastisk og smidigt i både længde og diameter. Materialet varmes hurtigt op til din kropstemperatur og giver jer desuden også en mere naturtro følelse under samleje.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og stilrent design.
  • Forlænger penis med 5 centimer.
  • Behagelig og sikker pasform.
  • Understøtter din erektion.
  • Fremstillet i hudvenligt TPE-materiale.
  • Smidig i længde og diameter.
  • Giver lækker nydelse til både ham og hende!

Information

Mærke: Crystal Skin
Farve: Transparent
God til: Mænd eller begge
Stimulering: Penis
Længde: 23 cm
Indsættelig længde: 16 cm
Diameter: 2,5 cm
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme