You2Toys Sex and Massage Gun

Original price was: 899,00 kr..Current price is: 699,00 kr..

En dejlig massagepistol til trætte og ømme muskler. Brug den til krops- og/eller intimmassage!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ren forkælelse til dig og din partner

Trænger du til at forkæle dig selv eller din partner? Så bør du prøve Sex and Massage Gun fra You2Toys. Denne massagepistol vil nemlig gøre et eminent job, når det gælder forkælelse af ømme og trætte muskler. Pistolen er lille og kompakt, men supereffektiv! Både du og din partner kommer til at elske den.

Pistolen er enormt brugervenlig og kommer også med fire forskellige hoveder samt en dildo. Du får derfor god mulighed for at skræddersy din forkælelse – uanset om det gælder krops- og/eller intimmassage. Pistolen kan klare alt fra grundig og fokuseret massage til intim forkælelse.

Du skal bare fastgøre den lyserøde dildo til pistolen, og så kan du se frem til at mærke intense stød. Disse stød kan både bruges til vaginal og anal penetration.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Simpelt design.
  • Perfekt til krops- og intimmassage.
  • Kan bruges af både ham og hende.
  • Kommer med 4 forskellige hoveder + en dildo.
  • Nem at rengøre efter brug.

Information

Mærke: You2Toys
Farve: Pink
God til: Begge
Stimulering: Vaginal, anal eller massage
Længde: 14 cm
Diameter: 4,8 cm
Materiale: Metal, ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme