-29%
Silicone Justerbar Penins Ring

You2Toys Sort Justerbar Silikone Penisring

49,00 DKK

Denne sorte og justerbare penisring er perfekt til længere og hårdere erektioner, der kommer til fordel for både dig og din partner i de lange nætter.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping
Beskrivelse

Et godt legetøj til ham!

Hvis du står og mangler en penisring til din frække leg derhjemme, så kan vi godt anbefale denne sorte og justerbare penisring fra You2Toys. Denne penisring kommer med to syntetiske perler, der kan justeres i diameteren omkring penis.

Med en justerbar penisring kan du godt vente til, at din penis er i en erigeret tilstand, når du tager den på. Du skal blot tage ringen rundt om penis foran testiklerne, spænde til og så vil du opleve en længere og hårdere erektion. Perfekt til længere udholdenhed og kraftigere orgasmer!

For at gøre legen endnu bedre anbefaler vi, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Bedre erektioner og længere udholdenhed.
  • Giver kraftigere orgasmer.
  • Kan tilpasses dine personlige mål.
  • Giver penis et frækt udseende.
  • Gør sex for dig og din partner.
Pleje & vedligehold

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Sort
God til: Mænd
Fuld længde: 24 cm
Diameter: Afhænger af dine personlige indstillinger
Materiale: Silikone

 

Du kunne også være interesseret i...

-17%
99,00 DKK
2 for 110,-