Bon4Mplus Kyskhedsbælte M-L Rustfrit Stål

2.299,00 kr.

Frækt sæt med kyskhedsbure til ham, der gerne vil underkaste sig selv til sin partner.

Kun 5 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Must-have sæt til dig, der elsker kyskhedsbure

Dette spændende sæt fra BON4 indeholder 2 kyskhedsbure i forskellige størrelser af rustfrit stål. Glæd dig til at bære ét af disse frække bure, hvis du er til kinky stunder med din partner.

Når først din partner/nøglebæreren har lukket for penisburet, er det ham/hende, der bestemmer, hvornår du får lov til at komme ud af det igen. Undertrykkelse har aldrig været frækkere. Buret sikrer, at du ikke kan få erektioner, hvilket også betyder, at nøglebæreren bestemmer over dine lyster.

Bæltet er lavet i rustfrit stål og kan bæres 24/7 under alle omstændigheder. Vi anbefaler dog til begyndere at starte langsomt ud. Buret har huller for enden, hvilket også betyder, at du kan have buret på, hvis eller når du skal urinere. Det er dog en god idé at have papir i nærheden, så du kan sørge for at få alle dråberne væk for det mest hygiejniske resultat.

Burene har en indre diameter på hhv. 3,6 og 3,8 cm og en længde på hhv. 6,5 og 8,5 cm. Derudover kommer buret med 7 baseringe, der har diametre på hhv. 40, 42, 44, 46, 48, 50 og 52 mm. Derudover har det mindste bur en vægt på 233 g og det største bur vejer 245 g.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt sæt med kyskhedsbure til ham.
  • Lavet i rustfrit stål.
  • Perfekt til ham, der gerne vil være submissiv.
  • Kan bæres 24/7.
  • Kommer med 7 forskellige baseringe.
  • Opbevaringspose medfølger.